Celebrada la 40a. edicio Los Roques-6º Trofeo Hermanos Guasch

L’embarcació Raquero d’Eugenio López-Chacarra, del Reial Club Nàutic de Tarragona, ha estat el vencedor absolut de la 40a edició de la regata de creuers Los Roques- 6è Trofeu Hermanos Guasch. La competició s’ha celebrat aquest cap de setmana amb gairebé 30 embarcacions que han gaudit de valent, celebrant-se una de les jornades més ràpides que es recorden.

I és que dissabte, tot i l’amenaça de pluja, van poder completar el recorregut fins al far de Tortosa i tornar en un temps rècord. Les condicions de velocitat i intensitat del vent van ser immillorables, fet que els va fer assolir a tots el seu objectiu.

Un cop a terra, cap a quarts de nou del vespre, el centenar de participants van poder celebrar aquest primer dia de regata amb un sopar al Barlovento.

Diumenge, però, va ser ben diferent. El dia es va aixecar sense núvols, però també sense vent, fet que va fer patir als regatistes, fins que a quarts d’una el comitè no va decidir iniciar la primera prova. Hi havia preparat un recorregut pel Golf de Sant Jordi. Malauradament es va haver d’anular la prova a causa de falta de vent.

A les cinc de la tarda, tal i com estava previst, es va celebrar l’entrega de premis. Joaquim Oliva, president del Club, l’iniciava amb un petit homenatge a Lluis Bosch i Luis Olivan, que van participar per primera vegada a Los Roques amb l’embarcació Goig en la seva segona edició.

Tot seguit, i amb la presència d’Augusto Vallvè, vicepresident de la RANC; Sergi Cadenas, vicepresident de la Federació Catalana de Vela; Francesc Guillemat, representant territorial de la Federació Catalana de Vela; Mercè Dalmau, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils i Rodolf Guasch, gerent d’Hermanos Guasch, es van repartir els trofeus i medalles.

En categoria 0,1,2, el Raquero d’Eugenio López-Chacarra, del Reial Club Nàutic de Tarragona es proclamava Campió de Catalunya i vencedor de Los Roques, amb un temps rècord de 5 hores i 17 minuts. En segona posició quedava l’Apoc Apoc Morenito, d’Alfonso Cesar Roch, mentre que la tercera era l’embarcació Moana, de Lluís Jordi, del Club Nàutic Cambrils.

En categoria 3,4, el Campió de Catalunya va ser el Papaya, de Francesc Vives, del Club Marítim de Torredembarra seguit pel Salao Tu, de Manuel López, del Club Nàutic Salou. En tercera posició, el Philodamus, d’Alberto de March, del Club Nàutic Cambrils.

D’aquesta manera es posava punt i final a una de les edicions més especials de Los Roques.

gerace_641_20160511192108_es_item roques_diu_39_web1

Share This:

Miércoles, 26 octubre 2016
Esta entrada fue publicada en Noticias Regata, Noticias RI, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.